Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το ... τείχος της Άρτας




Το γνώριμο πέρασμά τους απο τα Ελληνοαλβανικά σύνορα των Ιωαννίνων, επέλεξε Αλβανός λαθρέμπορος το πρωί της Κυριακής για να μεταφέρει 60 κιλά χασίς. Ως είθισται όμως πέρασε απαρατήρητος από το Δελβινάκι και εντοπίστηκε έξω από την Άρτα όπου και συνελήφθη. Άνδρες της ίδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης πριν από λίγες ημέρες είχαν πιάσει στο Μενίδι Κερκυραίο οδηγό που μετέφερε 90 κιλά χασίς. Επιτυχίες που πιστώνεται ο Αστυνομικός Διοικητής του νομού Γιώργος Ντοκομές.

Ο ΛΗΣΤΗΣ-ΗUMMER

Να μην ξεχνάμε πως άνδρες του είχαν συλλάβει και τον περιβόητο "Ληστή με το Χάμερ" που μαζί με 70χρονο συνεργό του, είχε εισβάλει στις 24-12-2009 στην ΑΤΕ στο Κομπότι Αρτας και έφυγε παίρνοντας 30.000 ευρώ, συνελήφθη όμως 4 χλμ. παρακάτω από αστυνομικούς, ενώ νωρίτερα είχε πυροβολήσει στον αέρα. Ο 36χρονος ληστής από τη Χαλκίδα ταξίδεψε μέχρι την Αρτα για να κάνει τη ληστεία, πιστεύοντας ότι δεν θα τον εντοπίσουν. Ο Νίκος Μπούτσικας [φωτο] είναι γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές, καθώς τον Ιανουάριο του 2006 απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και έκλεψε ένα θηριώδες τζιπ τύπου «Χάμερ» από γειτονικό στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων. Με αυτό το τζιπ διένυσε αρκετή απόσταση, αλλά κόλλησε στα χιόνια και λίγο αργότερα συνελήφθη. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2009 και, όπως όλα δείχνουν, συνέχισε την παράνομη δράση του. Ο δράστης εισέβαλε χθες το πρωί στην τράπεζα και αφού απείλησε με το όπλο που κρατούσε υπαλλήλους και πελάτες, πήρε 30.000 ευρώ που βρήκε στα ταμεία και εξαφανίστηκε, ενώ στο αυτοκίνητο που είχε αφήσει έξω, μια BMW, τον περίμενε ο συνεργός του. Οι υπάλληλοι χτύπησαν τον συναγερμό και μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του έξω από την τράπεζα, τον καταδίωξε ένα περιπολικό. Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε κυνηγητό και 4 χλμ. παρακάτω τα περιπολικά τον περικύκλωσαν και τον συνέλαβαν. Αστυνομικοί της Άρτας επίσης τον Αύγουστο του 2009 είχαν συλλάβει τον ντόπιο ληστή της Εμπορικής Τράπεζας, πριν προλάβει να απομακρυνθεί από το υποκατάστημα.

ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΞΑΔΕΛΦΟ

Σε συμπλοκή που έγινε στο κέντρο της πόλης, ο δράστης αυτός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον συνεργό του, που ήταν 1ος του ξάδελφος. Ο θανάσιμος τραυματισμός έγινε αφού το θύμα είχε πέσει πρώτο σε αστυνομικά χέρια. Τότε μάλιστα είχε ερευνηθεί η περίπτωση ο δράστης να πυροβόλησε σκόπιμα κατά του ξαδέλφου του για να μην αποκαλυφθεί και η δική του ταυτότητα, αφού προς στιγμήν ίσως να πείστηκε πως μπορεί να διαφύγει. Στην δίκη που έγινε όμως αυτό δεν προέκυψε.
Πηγή: http://crimesonair.blogspot.com/2011/02/blog-post_3728.html

ΑΠΟ;http://astrohori.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...