Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Έκαναν φτερά laptop και αρχεία του ΣΔΟΕ!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας – κυριολεκτικά; - εκτυλίσσονται στα “χωράφια” του υπουργείου Οικονομικών!

Την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr., εκλάπη από υπάλληλο του ΣΔΟΕ προσωπικός υπολογιστής (laptop) με αρμόδιους κύκλους να υποβαθμίζουν το γεγονός, αναφέροντας ότι προφανώς ο υπολογιστής σε κάποιον “γυάλισε” και τον έκλεψε και χαρακτηρίζοντας ως “σύμπτωση” το ότι η κλοπή συμβαίνει με φόντο την αποκάλυψη του protothema gr. την οποία επιβεβαίωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Αλλά ακόμη κι αν οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται, οι πληροφορίες του protothema gr. αναδεικνύουν ως ακόμη πιο σοβαρή την υπόθεση: τόσο ο υπολογιστής της υπαλλήλου που εργάζεται στον 3ο όροφο όσο και αρχεία που αφαιρέθηκαν από μεταλλική ντουλάπα στον 4ο όροφο, κοντά στο γραφείο του γενικού γραμματέα, φαίνεται ότι περιείχαν στοιχεία σχετικά με υποθέσεις φοροδιαφυγής, με ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά ακόμη και με στοιχεία που συνδέουν ερευνώμενα πρόσωπα με τρομοκρατικές υποθέσεις!
 

Έρευνα για το ζήτημα διεξήχθη ήδη από το Αστυνομικό Τμήμα Ταύρου, ενώ στη διάρκειά της δόθηκε εντολή να μην απομακρυνθούν από τα γραφεία τους οι υπάλληλοι που χειρίζονταν τις σχετικές υποθέσεις. 


Οι έρευνες συνεχίζονται – μέχρι αργά το απόγευμα βρίσκονταν στα γραφεία στελέχη του ΣΔΟΕ – ενώ προανάκριση διατάχθηκε από τον εισαγγελέα. 

Όσο για τον εφοριακό της ΚΓ ΔΟΥ Νίκο Ανδρεόπουλο, ο οποίος διώκεται ως εγκέφαλος κυκλώματος που απέσπασε από την Εφορία περί τα 2 εκατ. ευρώ, αυτός βρέθηκε στο …Δαφνί, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής! 


Οι υπεύθυνοι, δε, του νοσοκομείου έχουν ενημερώσει τις διωκτικές αρχές ότι ο εφοριακός είναι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις τους…
  

http://www.protothema.gr/

ΑΠΟ;http://aetostz.blogspot.com/2011/04/laptop.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...