Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ξενοδοχείο Πύργος Μεσόπυργος


Δείτε την κάνοντας κλικ εδώ http://www.hotelpirgos.com/
Το ξενοδοχείο Πύργος βρίσκεται στο χωριό Μεσόπυργος του Νομού Άρτας, πάνω στα χιλιοτραγουδισμένα Τζουμέρκα. Έχει το προνόμιο να έχει μια μοναδική θέα από ψηλά προς την κοιλάδα του ποταμού Αχελώου και τα βουνά της Καρδίτσας και της Ευρυτανίας καθώς είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, 50 μ. από την πλατεία του χωροιού.
Το καλοκαίρι λειτουργεί στην ταράτσα καφετέρια από όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική θέα πίνοντας τον καφέ σας. Στο σνακ μπαρ ή στο καθιστικό του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ντόπιο τσίπουρο αλλά και όλων των ειδών τα ποτά.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο τον χρόνο και διαθέτει πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα αλλά και δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση. Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν ως 6 άτομα και διαθέτουν ψυγείο, κουζίνα, σεσουάρ, καλωδιακή τηλεόραση (NOVA), κλιματισμό και στεγνωτήρα μαλλιών.
Το πρωινό σερβίρεται κατά παραγγελία και περιλαμβάνει τηγανίτες από τα χέρια της κυρα-Λαμπρινής, βούτυρο, μαρμελάδα, γάλα και τοστ.
Για τα γεύματα σας μπορούμε να σας ετοιμάσουμε αν μας το ζητήσετε, μαγειρευτά φαγητά. Η σπεσιαλιτέ μας είναι η παραδοσιακή γίδα βραστή.
Φωτογραφίες του Ξενοδοχείου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...