Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μεσοπυργος ξενοδοχειον πυργος

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καλεί Νίνη...

Έτοιμη να καταθέσει το ποσό των 10 εκατ. Ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των διεθνών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η έκδοση«footballtransfertavern» ο προπονητής των «Μπέμπηδων» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον... αρπάζει» τον Σωτήρη Νίνη από τις Ρόμα, Μίλαν, Ίντερ προσφέροντας το ποσό των 10 εκατ. Ευρώ για την απόκτηση του παίκτη!

Από εκεί και πέρα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως οι Βρετανοί έχουν κλείσει τη μεταγραφή, προσφέροντας το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου άσου ενώ τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί μία ακόμη χρονιά στον πρωταθλητή Ελλάδας. Παράλληλα, γίνεται μία αναφορά στην καριέρα του Νίνη ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με το ενδιαφέρον του Έλληνα μέσου Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στην Super League και έκανε το ντεμπούτο του στα 16 του χρόνια.

Ο Νίνης πλέον βρίσκεται στα 20 και αναμένεται να αφήσει την Αθήνα και την ομάδα του. Σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται στον δρόμο προς την Ιταλία, καθώς οι δύο ομάδες του Μιλάνου (Μίλαν-Ίντερ) αλλά και η Ρόμα παλεύουν για την μεταγραφή του!

Ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει κερδίσει την κούρσα για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο απο την Αγγλία παρακολουθεί και η Άρσεναλ.

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάνει περίπου τα 10 εκ ευρώ μια πρόταση που αναμένεται να γίνει αποδεκτή. Η Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει μάλιστα να αφήσει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό για άλλη μια χρονιά για να πάρει παιχνίδια».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...