Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δύο ισχυροί πόλοι παρα-εξουσίας στην Περ. Ηπείρου

Δύο ισχυροί πόλοι παρα-εξουσίας έχουν αρχίσει να δημιουργούνται στο ηγετικό σχήμα της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου, γεγονός που δικαιολογημένα έχει αρχίσει να εκνευρίζει τον Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη, ο οποίος βλέπει ότι πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 100 μέρες εξουσίας, κάποιοι στενότατοι συνεργάτες του, έχουν αρχίσει να δημιουργούν παραμάγαζα στο μέγαρο της άνω πλατείας. 

Με αφορμή τις έριδες και τις αντιπαλότητες που καθημερινά συμβαίνουν, αρχίζουν και ενισχύονται στο εσωτερικό της παράταξής του, οι φωνές από την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία, που τόνιζαν στον Περιφερειάρχη να μην... "πνίξει" τις θεματικές Αντιπεριφέρειες αποκλειστικά με Γιαννιώτες αλλά να συμπεριλάβει σε αυτές και πρόσωπα από την υπόλοιπη Ήπειρο. 

Ο Περιφερειάρχης είναι έμπειρος πολιτικά και έχει αντιληφθεί το κόστος από τη λανθασμένη επιλογή του, όμως θα πρέπει να καταλάβει, ότι δεν πετυχαίνει τίποτα προσπαθώντας σε ρόλο γεφυροποιού να αποκαταστήσει τις σχέσεις μεταξύ δύο συγκεκριμένων Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό δεν ανταλάσσουν ούτε... καλημέρα

πηγή;http://aetostz.blogspot.com/2011/04/blog-post_7227.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...