Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ: Κατά των φραγμάτων "τελεία και παύλα"

Μετά την προηγούμενη ανακοίνωση του Γιάννη Νάκη υποψήφιου δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων, σήμερα με e-mail μας κοινοποιήθηκε η απάντηση-δήλωση της υποψήφιας δημάρχου κας Σταυρούλας Καραβασίλη σχετικά με την ανοιχτή επιστολή που είχαν απευθύνει φορείς και σύλλογοι των Θεοδωριάνων στους υποψήφιους δημάρχους. 


Το πλήρες κείμενο - δήλωση της Κας Σταυρούλας Καραβασίλη έχει ως εξής: "Με αφορμή πρόσκληση των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων οι οποίοι μας καλούν να πάρουμε θέση αν είμαστε υπέρ ή κατά των φραγμάτων απαντάω ότι δεν ήμουν – δεν είμαι – και δεν θα είμαι ποτέ τόσο εγώ όσο και ο συνδυασμός μας υπέρ της κατασκευής φραγμάτων, τελεία και παύλα.

Εξάλλου έχω ήδη καταψηφίσει ως δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αθαμανίας την κατασκευή του φράγματος Αγίου Νικολάου.


Παρόλα αυτά ο κ. Γαρνέλης διά των τοπικών Μ.Μ.Ε. ομιλεί περί οικονομικών συμφερόντων που τον καταδιώκουν και δήθεν αντιστέκεται στην κατασκευή μικρών υδροηλεκτρικών, ενώ εμείς υπηρετούμε τα συμφέροντα αυτά.


Ας μου απαντήσει λοιπόν κάποιος ποιοί επέτρεψαν την έγκριση μικρού υδροηλεκτρικού στην Αβαρίτσα Παλαιοκάτουνου; Και δεύτερον ποιος πρώην Δήμαρχος της περιοχής Τζουμέρκων είναι υπέρ της κατασκευής του φράγματος Αγίου Νικολάου κόντρα σε όλους τους Δημάρχους, Νομάρχες και φορείς της Ηπείρου;

Ψυχραιμία κύριοι! Αγαπητοί συνδημότες προσοχή: ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός!


Βουργαρέλι 26/9/11
Σταυρούλα Καραβασίλη

πηγή;http://aetostz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...